Brief aan 2014

Wat was jij een raar jaar. Ik heb van je genoten, maar er waren ook downs. In ieder geval was je beter dan je voorganger 2013.
Ik heb heel veel van je geleerd, door jou ben ik gegroeid. Ik heb geleerd dat ik soms dingen moet accepteren zoals ze zijn, en hoewel dat lastig is, ik het moet loslaten. Je leerde me de betekenis van vriendschap kennen, toen het even wat minder met ging. Ik heb uiteindelijk, na een lange tijd, geleerd dat ik mezelf moet behandelen als een vriendin, en niet als een vijand. Je hebt me nogal wat tranen bezorgt, maar er was er geen een bij waardoor ik niets geleerd heb. En hoewel dit erg dramatisch klinkt, waren er ook genoeg leuke momenten. Zo ben ik maar liefst vier keer op vakantie geweest (Portugal, Londen, Antwerpen & Zeeland) en ging ik naar Demi Lovato’s concert, wat geweldig was. En mede door de wat lastigere momenten, heb ik steeds meer muziek ontdekt en uiteindelijk echt een eigen smaak ontwikkeld.
Op school leerde ik dat die drang in mij perfectionisme is, en vind ik steeds betere manieren om daar mee om te gaan. Het voelt veel beter om gewoon tevreden te zijn, in plaats van altijd beter te willen.
Ik heb echt het idee dat ik veel beter in mijn vel zit dan aan het eind van 2013. Van veel mensen ben ik te weten gekomen wat zij voor mij betekenen, en daar ben ik dankbaar voor. Sommige mensen heb ik (helaas) verloren, maar daar zijn er een hoop voor in de plaats gekomen.
Er is nog een hoop wat ik je wil vertellen, 2014, maar het allerbelangrijkste is dat ik blij ben dat jij er was. Ik kan oprecht zeggen dat jij een goed jaar was.
Dank je.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/972/75285164/files/2014/12/img_7027-0.png

En dan nu, op naar 2015! Laten we het nog beter maken dan dit jaar. Ik wens iedereen een heel fijn & mooi nieuw jaar toe. I love you all!

Xx
Iris

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s