8 film lifegoals

2015/01/img_7167.png
Volgens mij is het menselijk om tijdens een film weg te kruipen onder je dekentje en te huilen omdat die mensen iets hebben wat jij niet hebt. Bijvoorbeeld een leven
Okay, misschien ben ik de enige die dat doet (ik huil eerder om dingen in films en boeken dan in het echte leven, tja de moeilijkheden van een fangirl), maar vandaag deel ik tien filmgoals. De dingen die in een film voorkomen die ik ook wil hebben/beleven. Hope you like it!

2015/01/img_7166.png
1. Een vriendschap als in “Sex & The City”.
Toen ik deze film keek, werd ik bijna jaloers. Niet alleen op hun designertassen, maar vooral op het feit dat ze zulke goede vriendinnen zijn, die elkaar door dik en dun helpen, maar vooral elkaar begrijpen. Wat ik heel mooi vond, was dat ze zo eerlijk maar toch aardig tegen elkaar waren.

2015/01/img_7170.png
2. Een fashionstijl als in “The Devil Wears Prada”.
Okay, in het begin zag de hoofdrolspeelster er niet uit, maar toen mocht ze kleren uit de ENORME inloop kast kleding collectie van het tijdschrift (soort vogue) halen, en ineens was ze een tweede Coco Chanel. En ik zat weg te kwijnen, hoe geweldig moet het zijn om zo’n kast te hebben. Dan zou ik elke dag vrolijk en huppelend opstaan.

2015/01/img_7180.png
3. Een woonplaats als in “Mamma Mia”.
Sluit je ogen, en stel je een Grieks eiland voor. Met prachtige witte stranden, blauw helder water, en daar woon je. In een hotel. Elke dag zwemmen. Wie wil dat nou niet?

2015/01/img_7181.png
4. Een school als in “Harry Potter”.
Toen ik klein was tekende ik hele plattegronden van Zweinstein, schreef ik verhalen (voorlopers van mijn fanfiction) en bedacht ik op welke afdeling ik zou zitten. En eigenlijk ben ik nog steeds even erg als toen. guilty pleasure, ahum.

2015/01/img_7182.jpg
5. Een huis als in “Gooische Vrouwen”.
Duhh.

2015/01/img_7169.png
6. De muziek van “High School Musical”.
7. Een vriendje als in “Rapunzel”.
8. Een klas als in “Achtste Groepers Huilen Niet”.

Sorry trouwens dat dit artikel een beetje aan de korte en oppervlakkige kant is, maar mijn blog staat nu even op een lager pitje in verband met toetsweken. Dank jullie wel voor het begrip šŸ˜‰ xx.

Wat zijn jouw favoriete film lifegoals?
Ben je het eens met de mijne?

X
(De foto’s komen van weheartit, Google.com & instagram)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s