Waar ik trots op ben

Nou jongens, dit begint veel meer een personal lifestyle blog te worden dan ik had gepland, oops. Ik wil het echt wel wat meer over beauty en fashion gaan hebben, maar ik merk dat deze catogorie veel makkelijker typen is (ja ik ben lui), en ik vind het leuker om te doen. Maar whatever, vandaag ga ik met jullie delen waar ik allemaal trots op ben, grote dingen maar ook de kleine dingetjes.

Ik ben trots op mijn broertje, het feit dat ik al een tijdje blog, de stukjes die ik weer schrijf, veel van mijn vrienden, dat ik steeds meer dingen doe waar ik eigenlijk bang voor ben, ik spontaner ben geworden, ik “Nefelli” kan spelen op de piano, Demi, de pogingen die ik doe om een goede zus en dochter te zijn, dat ik ’s ochtends steeds minder chagrijnig word, hoe hard ik af en toe mijn best doe, dat ik minder snel opgeef, de toetsen die soms wel slecht gaan maar dat het me minder uitmaakt, het feit dat ik steeds meer een eigen muzieksmaak ontwikkel, beter weet te plannen, meer aandacht aan mijn make up en kleding besteed, dat ik een foto zag van groep acht en me heb gerealiseerd hoe erg ik (ook letterlijk :)) gegroeid ben, dat ik steeds vaker in mijn dagboek schrijf en dat ik beter voor mezelf opkom.

Ik vind persoonlijk dat je eens in de zoveel tijd een lijstje moet maken met dingen waar je trots op bent, dit kunnen kleine dingen zijn, maar ook de wat grotere dingen. Schrijf er eens vijftien op in je agenda, is echt fijn als je een slechte dag hebt.

O ja, nog even een vraagje, waar willen jullie een artikeltje over zien?

xx Iris

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s