The Blogger Tag

2015/01/img_7286.png

Door Derek was ik getagd om deze tag te doen want ik vond hem zo leuk! Vandaag ga ik een paar vragen voor jullie beantwoorden over hetgene wat jullie nu lezen, namelijk mijn blog! (Ja, dat hadden jullie niet verwacht he). Let’s start!

Wat zou je nog aan je blog willen verbeteren en wat  zou je zo willen houden? 
Ik zou graag wat betere foto’s willen maken, en een leukere layout. Wat ik zo zou willen houden is dat ik redelijk spontaan artikelen schrijf, vaak pas de avond van te voren, of dat als ik een ideetje heb ik het uitwerk en vaak ook gelijk publiceer.

Doe je alles voor je blog alleen?
Grotendeels wel, maar als ik in de klas bezig ben met iets te bedenken is Julia of iemand anders nog wel zo lief om mee te helpen dingen te verzinnen en soms zelfs met foto’s maken!

Verdien je geld met bloggen? Helaas nog niet.
Heb je wel eens iets minder leuks meegemaakt door je blog? Nee! Ik krijg tot nu toe alleen maar positieve reacties en hoewel er wel mensen zijn die bloggen raar vinden, boeit het me eigenlijk vrij weinig, omdat de positieve kanten er veel meer zijn!

2015/01/img_7287.png

Hoe vaak word je blog maandelijks bekeken? Dat kan ik nu nog moeilijk zeggen, aangezien mijn blog nog maar anderhalve maand bestaat, maar in de maand Januari is hij tot nu toe bijna 400 keer bekeken!

Waardoor blijf je hangen op een blog?Als de artikelen me aanspreken, en ook als er goede grammatica is en er geen spellingsfouten zijn. Ook telt de lay out wel mee, maar daar kan ik wel overheen kijken als de kwaliteit van de artikelen beter is.

Wat vind jij van persoonlijk bloggen?
Zelf vind ik het altijd heel fijn om te weten wat voor persoon er schuil gaat achter een blog. Een fotootje erbij en regelmatig personal updates vind ik het leukste om te zien! Natuurlijk ligt voor iedereen ergens anders de grens, zelf wil ik niet dat mensen persoonlijke kwesties van mij weten, zoals adres en relaties en alles, dat deel ik allemaal niet.

Denk je nog lang door te gaan met bloggen?
Ehh, ja tuurlijk!

Zou je je blog verwijderen voor 50.000 euro? Ik zou persoonlijk een nieuwe blog aanmaken en op mijn oude blog daarnaar linken, want vijftig duizend euro is niet niks, alhoewel ik het wel jammer zou vinden om te moeten stoppen met deze blog.

2015/01/img_7288.png

Welke dingen gebruik je om te bloggen?
Mijn mobiel om ideeen op te schrijven en foto’s te maken, laptop om artikelen te schrijven en camera om af en toe ook te fotograferen.

Als jullie het leuk vinden, kunnen jullie deze tag natuurlijk ook overnemen! Hope you liked it :). Xx Iris (De foto’s heb ik gevonden op weheartit).

Advertenties

3 gedachtes over “The Blogger Tag

  1. Leuke tag, die vraag over de 50000 euro lijkt me ook moeilijk te beantwoorden… vind bloggen heel gaaf maar moneys zijn ook welkom, hahaha!
    X

    Ps: doe je mee aan mijn MAC en H&M winactie?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s