About

2015/01/img_4815.jpg

Leuk dat je wat meer over mij wilt weten!
Ik ben Iris, het meisje achter deze blog, en op dit moment ben ik dertien jaar oud. Ik ben het typische meisje dat altijd haar haar in de war heeft, muziek op heeft staan en overal doorheen kletst. Ik doe gymnasium, in de tweede klas, en voor de rest hou ik heel erg van muziek, lezen, schrijven en nog meer muziek.

Ik heb eigenlijk twee levensmotto’s: namelijk “If you never try, you will never know”, omdat ik het heel leuk vind om nieuwe dingen te beleven, maar soms bang ben voor het onbekende. Ook “Work so hard until you no longer have to introduce yourself” inspireert mij, om nog harder te werken voor mijn dromen.

IMG_7259

Toen ik klein was, stal ik mijn vader’s fotocamera om stiekem foto’s van de tuin te maken, ik typte hele verhalen uit op word of met de hand en ik maakte me stiekem op met mijn moeder’s make up. Toen ik rond een jaar of negen was, begon het internet wereldje mij te interesseren en sinds dien bezoek ik elke dag beautyblogs. Ik maakte elke dag wel een andere blog aan, maar echte bedoelingen had ik er nooit mee. Toen ik naar de middelbare ging, stopte ik met alle websites maken, maar het idee om zelf serieus te gaan bloggen bleef altijd wel hangen. Ineens begonnen 4 vriendinnen allemaal met een blog en toen ben ik ook gestart op blogspot. Sinds dag een kan ik niet meer zonder bloggen! En nu ben ik dus overgestapt naar deze site (wegens technische redenen).

Op mijn blog schrijf ik eigenlijk over alles wat mij interesseert, meestal me een persoonlijk tintje. De meeste artikelen gaan over lifestyle, maar er zit ook wat beauty in gemixt en af en toe een beetje fashion. Er komen drie artikelen per week online, namelijk op dinsdag, donderdag en op zaterdag.
Als je vragen en/of opmerkingen hebt, kun je mij altijd mailen naar twoticketstoneverland@gmail.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s